L'Olla Expressa és una companyia mutant de producció de musicals joves, massius i nous. A més dels membres de l'organització, aquesta particular companyia està formada per una colla de canalla i jovent que tenen el repte de preparar un musical en molt poc temps i són responsables de totes les seves parts: teatre, música, coreografia, escenografia i vestuari. Això s'aconsegueix amb moltes ganes, treballant intensament i amb la guia d'especialistes en cada un dels àmbits. 

L'organització som alguns dels qui des del 2013 ens vam embrancar en l'aventura de fer musicals d'aquesta mena com a monitors, guionistes o directors i hem decidit crear L'Olla Expressa perquè tenim ganes de fer-ne més i millors. Charlie i la fàbrica de xocolata (2013), Peter Pan (2014), El Zoo d'en Pitus (2015), La granja animal (2017) i A la feina, minairons! (2018) van sortir a l'escenari després de deu dies molt intensos de feina on un gran equip format per uns 60 nens entre 8 i 16 anys va treballar construint decorats, vestits i tot el que feia falta, a més d'assajar les cançons, les coreografies i el text. Si vam esgotar entrades a gairebé totes les funcions cada any no és perquè sí: feu un cop d'ull a la galeria!

Cada any al voltant del mes de maig obrim les inscripcions per als que vulguin participar al musical. Les funcions sempre són al voltant dels primers 15 dies de setembre.

Si tens ganes de formar part de l'equip del musical en qualsevol dels àmbits (escenografia, teatre, música, vestuari o coreografia) no dubtis en enviar un correu a lollaexpressa@gmail.com!

QUI SOM?

© 2017 L'Olla Expressa - lollaexpressa@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now